Fitness

10.000 stappen verwijderd van een top-gezondheid

Daarom dagen we jou uit om gedurende één week 10.000 stappen te zetten. Hieronder lees je tips en tricks om meer te wandelen. Ook al lijkt dit maar een deel van je dieet, het zal een groot effect hebben.

7-Day-10000-Steps-A-Day-Challeng

Hou vooral je vooruitgang bij met een stappenteller. Dit toestel bestaat in elke kleur, maat en voor elk budget. Heb je geen zin om veel geld uit te geven aan een toestel dat je elke dag moet meedragen, ga dan op zoek naar een app om te downloaden op je smartphone.

Om je doel te bereiken moet je elke kans grijpen die je kan om extra stappen te zetten. Als je op je werk vaak voor de PC zit, kan je (indien mogelijk) rondlopen tijdens het telefoneren, vergaderen of wanneer je een verslag leest. Wanneer je boodschappen doet, parkeer dan je auto zo ver mogelijk van de ingang van de winkel. Zo zal je noodgedwongen een extra afstand moeten overbruggen.


Error: Your Requested widget " enhancedtextwidget-3" is not in the widget list.
 • [do_widget_area sidebar-1]
  • [do_widget id="search-2"]
  • [do_widget id="text-2"]
  • [do_widget id="sociallyviral_recent_posts_widget-2"]
 • [do_widget_area widgets_for_shortcodes]
  • [do_widget id="enhancedtextwidget-3"]
  • [do_widget id="enhancedtextwidget-2"]
 • [do_widget_area wp_inactive_widgets]

  Je kan natuurlijk ook de auto thuis laten als de winkel niet te ver weg is en je geen al te zware dingen op je boodschappenlijstje hebt staan. Kom ook eens vaker buiten, ook al ben je soms geneigd om je avond door te brengen voor de tv. Een wandelingetje door het park of een kleine shopping trip doet al wonderen. Heb je een favoriete serie? Prima! Maar spreek wel af met jezelf dat je enkel mag kijken terwijl je wandelt op de loopband. Neem je tablet en je oortjes mee naar de sportschool en combineer deze twee hobby’s.

  Deze 10.000-stappen uitdaging is niet enkel bedoeld om je fitter te maken maar ook om je een actievere levensstijl aan te meten. Door de extra beweging zal je ook gegarandeerd extra kilo’s kwijtspelen en wandelen is super goed voor je hart. Sta dus op uit je zetel en wandel nu meteen weg van je tv of computer.

  Pin It on Pinterest

  Share This