Voeding

3 voedingsmiddelen die kanker bestrijden

Kanker is een van de meest gevreesde ziektes van de 21e eeuw. Er bestaan zo veel verschillende soorten kanker dat het bijna onmogelijk wordt om ze allemaal tegelijk te voorkomen. Als je al eens kanker hebt gehad, wordt het belangrijker om je lichaam te voorzien van voldoende voedingsstoffen die noodzakelijk zijn om kankerstoffen uit het lichaam te verdrijven. Hier zijn een drietal voedingsmiddelen die goed zijn voor je lichaam om kanker te bestrijden, alsook te voorkomen!

Rode wijn

1. Rode wijn
Een bepaalde chemische stof in rode wijn zou kanker bestrijden. De stof, resveratrol, heeft namelijk een gunstige werking bij het voorkomen van kanker en hartaandoeningen. Het heeft ook een positief effect op de stofwisseling bij mannen die lijden aan obesitas. Resveratrol komt in diverse plantensoorten voor, maar vooral in de schil van blauwe druiven. Dokters hebben aangetoond dat het drinken van 1 glas rode wijn per dag een positief effect heeft op de gezondheid van je hart en dat het ook veel voordelen biedt om kanker te bestrijden.


Error: Your Requested widget " enhancedtextwidget-3" is not in the widget list.
 • [do_widget_area sidebar-1]
  • [do_widget id="search-2"]
  • [do_widget id="text-2"]
  • [do_widget id="sociallyviral_recent_posts_widget-2"]
 • [do_widget_area widgets_for_shortcodes]
  • [do_widget id="enhancedtextwidget-3"]
  • [do_widget id="enhancedtextwidget-2"]
 • [do_widget_area wp_inactive_widgets]

  2. Groene thee
  Groene thee zit boordevol antioxidanten, meer dan in andere soorten theetjes. Omdat groene thee veel puurder is, blijven de mineralen die kanker bestrijden intact. Het is het echt waard om groene thee te beginnen drinken, omdat het niet alleen helpt om kanker te voorkomen, maar ook om kanker te bestrijden.

  3. Zwarte chocolade
  Vele mensen weten het al, maar zwarte chocolade is gezond! Het bevat namelijk veel antioxidanten. Melkchocolade en witte chocolade zijn wel slecht voor de gezondheid, dus houd het bij de donkere variant! Het is nog beter om pure organische zwarte chocolade te eten. Dit soort chocolade zou nog effectiever zijn om ook kanker te bestrijden.

  Pin It on Pinterest

  Share This