Gewichtsverlies

7 voedingsmiddelen waarmee je snel vet verbrandt

Als voeding je ergste vijand is, bekijk dan eens deze volgende producten. Zij zullen je van gedachte doen veranderen en je helpen om snel vet te verbranden. Gebruik deze producten niet allemaal in één keer, maar selecteer er een paar die je kunt gebruiken in je dieet, en die je uiteraard ook graag eet.

Voeding waarmee je snel vet verbrandt

Tomaten
Is het een fruitsoort? Is het een groente? Dat doet er allemaal niet toe. Het enige dat je hoeft te weten is dat het, op lange termijn, goed is voor je lichaam en, op korte termijn, helpt om gewicht te verliezen. Ze bevatten weinig calorieën, en zorgen er tegelijkertijd voor dat je snel een verzadigd gevoel krijgt.

Appelsienen
Appelsienen zitten boordevol vitamine C en bevatten weinig calorieën. Helaas valt het niet te ontkennen dat er ook suiker in appelsienen zit. Als je suiker niet verbrandt, kan het zich omzetten naar vet. Maar dankzij de grote hoeveelheid vitamine C, blijf je de hele dag optimaal functioneren, waardoor je dus wel vet zult verbranden.

Zoete aardappelen
Oprah houdt van zoete aardappelen en bevestigt dat die haar geholpen hebben om af te vallen. Ze bevatten weinig calorieën en zorgen ervoor dat je geen hongergevoel krijgt tussen twee maaltijden.


Error: Your Requested widget " enhancedtextwidget-3" is not in the widget list.
 • [do_widget_area sidebar-1]
  • [do_widget id="search-2"]
  • [do_widget id="text-2"]
  • [do_widget id="sociallyviral_recent_posts_widget-2"]
 • [do_widget_area widgets_for_shortcodes]
  • [do_widget id="enhancedtextwidget-3"]
  • [do_widget id="enhancedtextwidget-2"]
 • [do_widget_area wp_inactive_widgets]

  Appelen
  Veel appeltjes eten, kan helpen om gewicht te verliezen. Omdat ze zo zoet zijn, wordt het makkelijker om van andere ongezonde zoetigheden af te blijven. Ze bevatten weinig calorieën, vetten en natrium, en veel vezels.

  Champignons
  Kies voortaan voor champignons als topping op je pizza i.p.v. worst of kaas. Als je champignons combineert met andere gezonde voeding, zal je snel beter resultaat verkrijgen dankzij de lage hoeveelheid aan calorieën en de hoge hoeveelheid aan vitaminen.

  Zalm
  Zalm bevat omega 3 en sommige diëten draaien enkel en alleen om zalm. Je zou denken dat zalm te veel vet bevat om gewicht te verliezen, maar het bevat weinig verzadigde vetten (de vetten die je terug kunt vinden in een fast food hamburger).

  Pin It on Pinterest

  Share This