Lifestyle

Adele Praat Openlijk over haar Lichaam

Adele is op het moment een van de grootste popsterren op aarde. Haar nieuwe album 25 verslindt record na record. Dat neemt echter niet weg dat ook Adele maar ´gewoon´ een mens is, en net als wij soms ook last heeft van twijfels aangaande haar zelfbeeld.

Tijdens een radio-interview met SiriusXM werd Adele door een fan gevraagd of ze wel eens last had van zelfbeeld problemen. Adele antwoordde hier openhartig op: “Ik heb zeker problemen met mijn zelfbeeld als het gaat om mijn lichaam, maar ik laat mijn leven hier niet door bepalen.” Ze voegde hier nog aan toe dat “er veel grotere problemen zijn op deze wereld dan hoe ik me voel over mezelf en dat soort dingen.” “Iedereen is uniek, en er is maar 1 exemplaar van iedereen. Waarom zou je op iemand anders willen lijken? Waarom zou je hetzelfde haar- en dezelfde mening willen als iemand anders?, sprak Adele met veel wijsheid.

adele rolling-large

Ook in een interview met Rolling Stone magazine sprak de moeder van 1 kindje openlijk. Ze vroeg zich hardop af of haar succes niet gekoppeld is aan het feit dat ze wat robuuster is. “Soms wil ik wel graag weten of ik ook zoveel succes had gehad als ik niet te zwaar was geweest. Ik denk dat mensen zich aan mij kunnen relateren omdat ik niet perfect ben, en dat mensen die wel als zijnde perfect geportreteerd worden vaak onbereikbaar zijn”, aldus Adele.


Error: Your Requested widget " enhancedtextwidget-3" is not in the widget list.
 • [do_widget_area sidebar-1]
  • [do_widget id="search-2"]
  • [do_widget id="text-2"]
  • [do_widget id="sociallyviral_recent_posts_widget-2"]
 • [do_widget_area widgets_for_shortcodes]
  • [do_widget id="enhancedtextwidget-3"]
  • [do_widget id="enhancedtextwidget-2"]
 • [do_widget_area wp_inactive_widgets]

  Tijdens dit interview deelt Adele ook een aantal aanstootgevende verzoeken: “zo ben ik al meerdere keren gevraagd of ik naakt wil poseren voor de Playboy, het is echt belachelijk. Vragen ze dit omdat ik een vrouw ben, of omdat ik dik ben?”, vraagt de popster zich af.

  Op de cover van dit Rolling Stone magazine is Adele te zien met nat haar, weinig make-up en een handdoek als enige kleding. Ze ziet er volledig uit als een beroemdheid, maar het ging hier niet alleen maar om het beeld van de beroemdheid. Adele gaf hier een interessant interview wat doet aanzetten tot denken, en waar nog lang over gepraat kan worden.

  Pin It on Pinterest

  Share This