Fitness

Afvallen met Wii Fit

Ben je het beu om telkens je loopschoenen aan te trekken en de koude te trotseren? Heb je geen zin meer om drie tot vier keer per week te zweten en puffen in de fitness? Verlang je ernaar om thuis af te vallen? Koop dan een Wii! Wii Fit is een makkelijke en speelse manier om aan goede dagelijkse lichaamsbeweging te komen. Het is geschikt voor jong en oud, omdat er meerdere niveaus in het spel zitten waardoor het voor iedereen leuk is om te doen.

Afvallen met Wii Fit

Nog voor je start met oefeningen, maak je een profiel aan. Daarin staat bijvoorbeeld je gewicht, leeftijd, lengte en gewenste doel (hoeveel kilo wil je afvallen). Je kunt alleen een haalbaar doel instellen dat je samen met je Wii Fit coach (die in het spel zot) bepaalt. Op elk moment kun je een grafiek bekijken van je behaalde resultaten, wat motiverend werkt. Het spel werkt samen met het Wii balance board, een soort plankje wat naast het wegen van je gewicht ook afmeet of je in balans staat.

De sporten die het spel aanbiedt worden onderverdeeld in vier categorieën:

balansspellen: goed voor je houding (koorddansen en skislalom)

aerobics workout: goed voor je conditie


Error: Your Requested widget " enhancedtextwidget-3" is not in the widget list.
 • [do_widget_area sidebar-1]
  • [do_widget id="search-2"]
  • [do_widget id="text-2"]
  • [do_widget id="sociallyviral_recent_posts_widget-2"]
 • [do_widget_area widgets_for_shortcodes]
  • [do_widget id="enhancedtextwidget-3"]
  • [do_widget id="enhancedtextwidget-2"]
 • [do_widget_area wp_inactive_widgets]

  yoga oefeningen: ontspanning en inspannende oefeningen

  spiertraining: speciaal aangepaste oefeningen om diverse spiergroepen te trainen

  Binnen elke categorie vind je een ruim aanbod aan spelletjes en oefeningen zodat je telkens een andere oefening kunt uitproberen. Sommige oefeningen kunnen in het begin nog geblokkeerd zijn en kun je dus enkel (vrij)spelen naargelang je meer spelletjes en oefeningen doet.

  Er zijn dus opties genoeg om te sporten met het spel Wii Fit op de Nintendo Wii. Je hoeft je huis niet meer te verlaten om af te vallen. Je hebt natuurlijk wel discipline nodig om af en toe je balance board tevoorschijn te halen.

  Pin It on Pinterest

  Share This