Lifestyle

BBB: de probleemzones bij uitstek

Januari, de periode van het jaar waarin je onmiddellijk weer wat meer op je voeding moet letten. Die extra kilootjes van de feestdagen moeten er nu weer af. Goede en gezonde afvaltips zorgen ervoor dat jij weer zal kunnen stralen en opnieuw zal pronken met je buik, billen en benen. Wat je ook niet mag vergeten is dat ook je kledingkeuze je probleemzones kan bedekken. Bovendien is het verzorgen van je huid hierbij ook heel belangrijk. Als je je huid verzorgt, de juiste kledij draagt en gezond en evenwichtig voedsel eet, zal je zelfvertrouwen al snel omhoog gaan.

BBB de probleemzones bij uitstek
Zonder een al te streng dieet te volgen kan jij dus snel en succesvol blijven afslanken, zonder hongergevoel! Dankzij deze tips kan je al heel snel je probleemzones wegwerken en makkelijk en effectief afvallen.
Sla geen maaltijden over!
Zodra de maag leeg is, gaat er een seintje naar de hersenen met het signaal dat het lichaam grote behoefte heeft aan calorierijk voedsel. De drang van de hersenen om het lichaam te vullen met calorierijk eten is sterker dan de wilskracht van iemand die probeert af te vallen. Doe het dus niet en sla nooit een maaltijd over tijdens het afvallen.


Error: Your Requested widget " enhancedtextwidget-3" is not in the widget list.
 • [do_widget_area sidebar-1]
  • [do_widget id="search-2"]
  • [do_widget id="text-2"]
  • [do_widget id="sociallyviral_recent_posts_widget-2"]
 • [do_widget_area widgets_for_shortcodes]
  • [do_widget id="enhancedtextwidget-3"]
  • [do_widget id="enhancedtextwidget-2"]
 • [do_widget_area wp_inactive_widgets]

  Gebruik kleinere borden!
  Het is wetenschappelijk bewezen dat als je eet uit een kleiner bord, het per dag aan zo’n 22% voedselinname verschilt.
  Drink soep!
  Soep drinken voorkomt het hongergevoel. Als je een maaltijd mixt in een mixer met een glas water, zal je veel minder snek honger hebben dan iemand die exact dezelfde maaltijd eet en daarnaast een glas water drinkt. Het verzadigde gevoel blijft namelijk langer aanwezig als het voedsel met water gemixt is.

  Pin It on Pinterest

  Share This