Fitness, Gewichtsverlies

Buikvet verbranden gaat voortaan hand in hand met je fiets

De ideale manier om buikvet te verbranden is door je fiets van onder het stof te halen. Door alleen maar te fietsen, kan je zeker en vast buikvet verbranden!Buikvet verbranden gaat voortaan hand in hand met je fiets

Als we denken aan een slanke buik denken we automatisch ook aan de fitness. Helaas zouden we allemaal liever een glaasje wijn drinken voor de televisie, dan een uur te moeten afzien in de fitness.
Ontzettend veel vrouwen kampen met het probleem van overtollig buikvet. Helaas hebben vele vrouwen geen zin (of tijd!) om uren in de fitness door te brengen om deze probleemzone te verhelpen.
Goed nieuws! De meeste situps of crunches zijn niet de efficiëntste manier om buikvet te verbranden omdat deze oefeningen zorgen voor spiermassa onder de buik, maar het buikvet eigenlijk niet verbranden. Voel je dus niet meer schuldig omdat jij geen fitnessabonnement bezit!


Error: Your Requested widget " enhancedtextwidget-3" is not in the widget list.
 • [do_widget_area sidebar-1]
  • [do_widget id="search-2"]
  • [do_widget id="text-2"]
  • [do_widget id="sociallyviral_recent_posts_widget-2"]
 • [do_widget_area widgets_for_shortcodes]
  • [do_widget id="enhancedtextwidget-3"]
  • [do_widget id="enhancedtextwidget-2"]
 • [do_widget_area wp_inactive_widgets]

  Fietsen daarentegen, is een van de meest efficiënte manieren om calorieën te verbranden, omdat je tijdens het fietsen je grootste en sterkste spieren van je onderlichaam aan het werk zet. De ademhaling en hartslag worden verhoogt dankzij deze grote spieren, waarna je het gevoel krijgt dat je hart zwaarder aan het bonzen is en je zwaarder ademt. Dat is het teken bij uitstek dat je vet aan het verbranden bent. Het is dus vooral belangrijk om te werken aan de grote spiergroepen met veel massa.
  Wil je dat vetrandje rond je buik kwijt? Werk dan aan je grote spiergroepen, en die kan je het efficiëntst aan het werk zetten door te gaan fietsen!

  P.S. Fietsen kan zowel leuk zijn in de zomer, als in de winter, en met een vriend of vriendin naast je zij, wordt het nog gezellig ook!

  Pin It on Pinterest

  Share This