Lifestyle

Dieettips van de modellen van Victoria Secret

De modellen van Victoria Secret moeten altijd in topvorm zijn, zeker voor de jaarlijkse fashionshow. Het hoofd marketing van het merk gaat zelf zo ver door te zeggen tegen de dames, alvorens ze de catwalk oplopen, dat de kansen één op een miljoen zijn dat ze hier zelfs mogen zijn. Hij gaat nog verder door zelf te zeggen dat het nog gekker is dat sommige meiden meer dan 8 keer mogen deelnemen aan de fashionshow. Hij wil zijn angels op die manier duidelijk maken dat ze echt geluk hebben gehad, maar dat ze ook moeten beseffen dat ze hun best moeten blijven doen om te mogen blijven deelnemen. De angels zijn er zich dan ook erg van bewust dat hun lichaam op punt moet blijven staan.

De modellen hebben wel wat tips over diëten die we zeker en vast kunnen gebruiken.

1

Lindsay Ellingson
Deze angel drinkt iedere ochtend warm water. Ze vertelt dat ze kiest om gezond voedsel te eten (zoals bv. zalm en een slaatje) dan te diëten.

Lily Aldridge
Een week voor de fashionshow drinkt Lily geen wijn meer. Ze stopt ook met het eten van voedsel dat veel zout bevat. Dit is haar geheim van een slanke lijn.

Doutzen Kroes
Vorig jaar gaf Doutzen Kroes borstvoeding, waardoor ze niet echt kon diëten of minder calorieën kon innemen. Ze at wel geen voedsel meer waar suiker in zat. Tegen Hello! Fashion verklapte ze dat ze geen slechte dingen meer at zoals chocolade en snoepjes, omdat die sowieso slecht zijn voor de baby.

Stella Maxwell
Stella Maxwell zei dat ze al haar hele leven verslaafd is aan gezond eten en diëten. Volgens haar is water drinken het belangrijkste aspect in een gezond leven leiden.

Elsa Hosk
Elsa blijft eten wat ze wilt eten, maar ze sport wel heel veel. “Ik eet wat ik wil. Ik denk dat ik het me kan permitteren veel te eten omdat ik veel sport. Mijn metabolisme werkt snel dankzij de workouts die ik doe, waardoor mijn voedsel sneller verteert. Ik hou van gezond voedsel, en zal er altijd voor kiezen, maar als ik eens zin heb in een pizza of een cola, dan kan ik dat zeker en vast eten of drinken. Ik eet dan meestal wel maar een paar stukjes, of drink slechts de helft van een blikje op.


Error: Your Requested widget " enhancedtextwidget-3" is not in the widget list.
 • [do_widget_area sidebar-1]
  • [do_widget id="search-2"]
  • [do_widget id="text-2"]
  • [do_widget id="sociallyviral_recent_posts_widget-2"]
 • [do_widget_area widgets_for_shortcodes]
  • [do_widget id="enhancedtextwidget-3"]
  • [do_widget id="enhancedtextwidget-2"]
 • [do_widget_area wp_inactive_widgets]

  Candice Swanepoel
  Ik hou van vers organisch voedsel en veel fruit en groenten. Als ik smaak dat iets niet vers is, dan merk ik dat meteen. Eigenlijk ben ik dus verzot op gezond voedsel. Ze is ook verslaafd aan vlees. Deze verslaving heeft ze grotendeels te wijten aan haar opvoeding. Ze is namelijk opgegroeid op een boerderij waar ze vlees produceerden. “Ik eet alles, maar als ik te veel eet, dan sport ik ook meer”.

  Jasmine Tookes
  “Ik eet sowieso veel meer eiwitten omdat ik meer spieren wil kweken. Eigenlijk hou ik gewoon van veel sporten en kies ik er bewust voor om niet te veel te diëten, maar in de plaats daarvan te fitnessen. Ik drink iedere dag een proteïneshake na mijn sportsessie. Verder eet gegrilde kip, vis en groenten: producten die veel eiwitten bevatten.

  3

  Pin It on Pinterest

  Share This