Gewichtsverlies

Drie kilogram afvallen

Wil je graag een beetje afvallen om dat vet rond je buikje een beetje te verminderen? Ben je op zoek naar een aantal tips waarbij je snel zo’n drietal kilogram kunt verliezen zonder daarbij een paar dagen niet te eten. Mag het voor jou allemaal wat strakker, platter en fitter? Lees dan even verder en schrijf deze afvalideetjes ergens op, zodat je ze nooit vergeet!

Drie kilogram afvallen
Drink water: je zal het wellicht al in elk artikel over vermageren zien staan hebben, maar water drinken is en blijft het belangrijkste aandachtspunt voor iedereen die wil vermageren. Minimum 2 liter per dag. Neem altijd een fles water mee naar school of naar je werk, en zet het altijd op een zichtbare plaats. Op die manier zal je ook water drinken, zelf al heb je geen dorst. Vermijd dus frisdranken. Tip: koop blikjes frisdank en geen flessen frisdrank als je toch niet van die suikerdrankjes kunt blijven. Het is wetenschappelijk bewezen dat je minder snel een blikje opent dan een fles te openen. Laat ook de alcohol links liggen. Aperitieven met water is de boodschap, want uiteraard is het gezelschap belangrijker, niet?

  • Wees selectief als het gaat over sausjes. Hieronder een aantal sausjes en de bijhorende calorieën.
    Mayonaise: 110 kcal
    Light mayonaise: 60 kcal
    Ketchup: 15-20 kcal
    Frietssaus en dressing: 55 kcal.Kies dus voortaan voor ketchup bij de frietjes!
  • Uit de zetel! Na een lange werk- of schooldag, heb je zin om in de zetel te liggen, een zakje chips boven te halen of een glaasje wijn te drinken. Don’t. Dit zijn namelijk echte killercombinaties. Het is beter om dat glaasje wijn te vervangen door een smoothie, en die chips door heerlijke gezonde groene olijfjes

Pin It on Pinterest

Share This