Gewichtsverlies, Voeding

Wat eten magere mensen?

Verrassing: ze eten niet alleen wortels en selder.

Studies bevestigen deze bovenstaande bewering: Onderzoekers van Harvard, Case Western Reserve en Brown Universities onderzochten de eetgewoontes van meer dan 7000 volwassen over een periode van 3 jaar. Daaruit bleek dat de personen die minstens twee keer per dag zuivelproducten met geen of een laag vetgehalte aten zo’n 37% minder kans hadden op overgewicht, in vergelijking met personen die slechts 1 keer per maand zuivelproducten met een laag vetgehalte eten. De hoge hoeveelheden aan calcium in melk en yoghurt reguleren het vetmetabolisme en zorgen er dus voor dat je sneller vet verbrandt. Voorgaande studies hebben ook een duidelijk verband aangetoond tussen hoge zuivelconsumptie en gewichtsverlies.

Wat eten magere mensen

Eet en drink dus voortaan:

1) Havermout
Studies hebben aangewezen dat mensen die kampen met overgewicht, en die kiezen voor een dieet waarbij het eten van havermout een belangrijk deel vormt, sneller gewicht verliezen.

2) Avocado
Uit een studie, dat gepubliceerd is in de Nutrional Journal, blijkt dat mensen die een halve avocado eten tijdens de lunch, sneller het gevoel krijgen dat ze “vol” zitten en het dus makkelijker kunnen uithouden tot het avondeten. Gedaan met sneukelen en het eten van kleine tussendoortjes tussen de lunch en jhet avondeten. Neem voortaan een avocado mee naar school of naar je werk.


Error: Your Requested widget " enhancedtextwidget-3" is not in the widget list.
 • [do_widget_area sidebar-1]
  • [do_widget id="search-2"]
  • [do_widget id="text-2"]
  • [do_widget id="sociallyviral_recent_posts_widget-2"]
 • [do_widget_area widgets_for_shortcodes]
  • [do_widget id="enhancedtextwidget-3"]
  • [do_widget id="enhancedtextwidget-2"]
 • [do_widget_area wp_inactive_widgets]

  3) Groene thee
  Magere mensen drinken vaak groene thee in de plaats van frisdrank of koffie. Volgens een Japanse studie zouden mensen die 5 groene theetjes per dag drinken, duidelijk veel sneller gewicht verliezen in vergelijking met iemand die slechts 1 theetje drinkt per dag.

  Pin It on Pinterest

  Share This