Producten

Gezonde receptjes voor kinderen

Iedereen wil dat familielieden gezond zijn, maar wanneer het aankomt op gezond eten, hebben mensen van elke leeftijd het moeilijk om slimme keuzes te maken. Ons advies om je gezin/familie gezonder te doen eten is om langzaamaan kleine veranderingen aan te brengen. Dat is zeker belangrijk als je enkele kindjes hebt die bijna niets eten. Kip bakken i.p.v. frituren, kalkoen eten i.p.v. biefstuk, extra groentjes i.p.v. pasta… Het zijn de kleine veranderingen die dus heel veel resultaat zullen opbrengen.

1

Bloemkoolburgers
Deze kleurrijke burgers zijn vegetarisch en smaken heel lekker.

Burrito met kalkoen
Kinderen kunnen hun eigen zelfgemaakte burritos maken met kalkoen, groentjes, linzen en bonen en nog een klein beetje kaas.

Gebakken kip met honing en mosterd
Kip bakken i.p.v. frituren is al een gezonde stap. Deze gezonde kip met honing en mosterd is de perfecte manier om te leren bakken op een gezonde manier.

Kalkoenburgerbrochette
Maak een kalkoenburger zonder brood en wat kebab in de plaats en je hele gezin zal er gelukkig van worden.


Error: Your Requested widget " enhancedtextwidget-3" is not in the widget list.
 • [do_widget_area sidebar-1]
  • [do_widget id="search-2"]
  • [do_widget id="text-2"]
  • [do_widget id="sociallyviral_recent_posts_widget-2"]
 • [do_widget_area widgets_for_shortcodes]
  • [do_widget id="enhancedtextwidget-3"]
  • [do_widget id="enhancedtextwidget-2"]
 • [do_widget_area wp_inactive_widgets]

  Vegetarisch geroerd eitje
  Vegetarische geroerde eitjes maken als avondmaal is een van de makkelijkste keuzes als je denkt aan voorbereidingstijd en kooktijd. Bovendien is dit het ideale gerecht om wat extra groenten aan je maaltijd toe te voegen waar je kinderen van houden. Combineer dit eitje met wat groentjes en een beetje kaas voor een gezonde eiwitrijke maaltijd.

  Mediterraanse Taco’s
  Gegrilde kip, verse groenten en een beetje humus maken van een mediterraanse taco een topgerecht. Wees er zeker van dat ze nog bij zullen vragen!

  3

  Pin It on Pinterest

  Share This