Lifestyle

Afvallen met groene thee

Groene thee kent helende krachten en bevat polyfenolen die de lever beschermen, en een positieve werking geven op het hart en cardiovasculair systeem. Het is een uiterst natuurlijk product.

afvallen met groene thee

Rond je dertigste levensjaar begint de stofwisseling langzamer te werken en wordt het moeilijker om je gewicht op peil te houden. Maar goed nieuws, want groene thee bevat zeer krachtige antioxidanten die vrije radicalen bestrijden die tijdens de verbranding van voedingsstoffen in ons lichaam terechtkomen. Groene thee is geen dieet op zich, maar wel een hulpmiddel. Het versnelt de stofwisseling, waardoor je sneller energie verliest. Het echte succes tot afvallen is echter de combinatie van een gezonde levensstijl en voldoende beweging.

Verse groene thee verdient de voorkeur, maar je kan ook gewoon thee in zakjes kopen. Het is belangrijk om eerst het kokende water wat af te laten koelen zodat de genezende krachten niet verloren gaan. Kies nog beter voor pure biologische thee.

Voordelen

Wie dagelijks vijf kopjes thee per dag drinkt, zal duidelijk minder stress ervaren. Groene thee kan ook kankercellen uitroeien dankzij de antikanker-moleculen die het bevat.

Bijwerkingen

In thee zit er wel cafeïne die zich uit in overactiviteit, onrust en slapeloosheid. Verder zijn er geen bewerkingen.

Conclusie

Het is een goed voornemen om slanker en gezonder te worden zodat je je beter gaat voelen in je vel. Het is echter aangeraden om genoeg te sporten en een gezonde levensstijl aan te nemen om effectief te vermageren. Door te bewegen verbruik je energie waardoor je vetmassa afneemt. Sla geen maaltijden over, eet en drink gezond (thee!) en kies voor volkoren producten en mager voedsel.

Pin It on Pinterest

Share This