Gewichtsverlies

Het afslanken van je billen

Is jouw vriend ook zo zot van je ronde billen? Blijft hij er maar complimentjes over geven?

Het afslanken van je billen

Mannen vinden niets zo heerlijk als twee ronde vrouwelijke billen. Helaas denken wij daar anders over. Wij dromen namelijk van slanke billen, zoals die van de modellen van Victoria Secret. Klein maar fijn is ons motto (als het over billen gaat weliswaar!).

Het is een vaststaand feit dat vrouwen het snelst aankomen bij de billen. Afslanken in de bil-zone is dan ook bijzonder populair, maar uiteraard ook erg lastig. Het vergt niet alleen maar discipline, maar ook ontzettend veel doorzettingsvermogen. Maar maak je geen zorgen, ook jij beschikt over die portie tucht en zal heel snel de probleemzone rond de billen kunnen wegwerken.

Maar hoe?

Eerst en vooral is het belangrijk om te letten op je voeding. Kies niet voor een crashdieet, waarbij je amper moet eten en jezelf eigenlijk uithongert. Kies in de plaats daarvan voor een evenwichtiger dieet zoals bijvoorbeeld het South Beach dieet, waarbij je je vooral richt op gezonde koolhydraten en vetten.

Verder is het belangrijk om te bewegen. Doe drie keer per week een flinke cardio workout en het vet in je lichaam zal nog nooit zo snel verbrand zijn. Goede cardio workouts zijn bijvoorbeeld hardlopen, fietsen en roeien. Ook krachttraining is bijzonder effectief het afslankingsproces van je billen te versnellen. De beste manier om je billen strakker te krijgen is uiteraard naar de sportschool gaan.

Door de spieren in je billen te trainen, maak je ze dus strakker en steviger. Een ander voordeel van krachttraining is dat je spieren tijdens je rustpauzes ook vet verbranden.

Pin It on Pinterest

Share This