Lifestyle

De juiste kledij voor een slank lichaam

Als je aan een dieet begint, kan het een tijdje duren vooraleer je echt resultaat zult zien (en een aantal kilo’s kwijt zult zijn). Focus je daarom intussen ook op je kleding. Bepaalde kledingstukken kunnen je slanker doen lijken, waardoor je meer zelfvertrouwen zult hebben! Als je zelfvertrouwen hebt en uitstraalt, volgt uiteraard ook de motivatie om af te vallen!

De juiste kledij voor een slank lichaam

Let op de lijnen in je kleding
Horizontale lijnen in je kleding maken je korter en dikker. Vermijden dus! Daarnaast is het ook belangrijk om niet voor kledij te kiezen met te grote kleurovergangen omdat dit ook het effect geeft van horizontale belijning. De boodschap is: topjes en truitjes kopen met verticale of diagonale streepjes!

Het juiste kleurgebruik heeft effect
Een mooie overloop in kleuren is beter voor een slanker uiterlijk, want door kleuren te gebruiken die op elkaar lijken, wordt je optisch langer. Draag dus bijvoorbeeld geen witte broek en een paarse vest.

Slankere dijbenen
Als je je dijbenen te dik vindt is het beter om broeken te dragen in donkere kleuren, of om de aandacht volledig van je dijen te halen. Draag dus topjes en truitjes die de aandacht trekken, of een unieke statement necklace.


Error: Your Requested widget " enhancedtextwidget-3" is not in the widget list.
 • [do_widget_area sidebar-1]
  • [do_widget id="search-2"]
  • [do_widget id="text-2"]
  • [do_widget id="sociallyviral_recent_posts_widget-2"]
 • [do_widget_area widgets_for_shortcodes]
  • [do_widget id="enhancedtextwidget-3"]
  • [do_widget id="enhancedtextwidget-2"]
 • [do_widget_area wp_inactive_widgets]

  Draag hakken
  Hakken zorgen ervoor dat je langer lijkt, waardoor je ook slanker lijkt. Een makkelijke truc dus!

  Draag jasjes
  Draag een blazer of een ander soort jasje voor een slanker uiterlijk en draag deze ook los! Als je daaronder een T-shirt draagt met een V-hals, is het plaatje compleet!

  Kies de juiste beha
  Als je een verkeerde beha draagt, kunnen er vetrolletjes op je rug/onder je borsten verschijnen, die je helemaal niet hebt… Vetrollen ontstaan dus vaak door te strak ondergoed. Kies voor een goede beha die je borsten goed oplift. Het is niet alleen goed voor je figuur, maar ook voor je zelfvertrouwen.

  Pin It on Pinterest

  Share This