Fitness

Leuke workouts voor buiten

Lees dit artikel als je op zoek bent naar een actieve en leuke manier om af te vallen. Outdoor oefeningen kunnen op elk moment van de dag en zijn de perfecte workouts voor een gezond lichaam.

Leuke workouts voor buiten

1.Joggen

Joggen is effectief, leuk en inspannend. Als je van de natuur houdt, zoek dan een mooi parkje of bos op en trek die loopschoenen aan! Bepaal voor jezelf hoe lang en hoe snel je zult lopen. Maak het jezelf niet te lastig en bouw het tempo rustig op, zeker als je net begint met joggen.

2. Touwtje springen

Touwtje springen is actief en leuk, en echt niet alleen maar voor kinderen! Je kan het gewoon in je tuin doen, op een pleintje of in het park. Je kan het alleen doen of met je vrienden of collega’s. Je kan het nog fijner maken door muziek op te zetten en op het ritme te springen. Op die manier voel je je net alsof je in de discotheek staat te springen en dansen. Als je deze oefening dagelijks doet, zal je het steeds langer kunnen volhouden.


Error: Your Requested widget " enhancedtextwidget-3" is not in the widget list.
 • [do_widget_area sidebar-1]
  • [do_widget id="search-2"]
  • [do_widget id="text-2"]
  • [do_widget id="sociallyviral_recent_posts_widget-2"]
 • [do_widget_area widgets_for_shortcodes]
  • [do_widget id="enhancedtextwidget-3"]
  • [do_widget id="enhancedtextwidget-2"]
 • [do_widget_area wp_inactive_widgets]

  3. Opdrukken

  Opdrukken vraagt veel energie en het kost veel tijd om je spieren te laten wennen aan deze workout. Daardoor zal het begin vrij lastig zijn. Bovendien vergt deze oefening vrij veel geduld en doorzettingsvermogen. Begin elke ochtend met 10 keer opdrukken, steunend op je armen en met gestrekt benen. Doe hetzelfde vervolgens liggend, met handen in de nek. Als je deze oefening dagelijks één tot twee keer herhaalt, zal je over lange termijn zeker resultaat boeken.

  4. Traplopen

  Loop traptreden op en af in snelle pas met muziek in de oren. Je zal je overschot aan vet op die manier snel en effectief verbranden.

  Pin It on Pinterest

  Share This