Lifestyle

Maak geen wedstrijd van je dieet

Velen van ons vergelijken onze successen en floppen met wat anderen al hebben bereikt. Maar het is belangrijk om realistische doelen op te zetten voor jezelf en je persoonlijk lichaam en levensstijl. Door positief te denken, ga je je automatisch ook beter voelen en er beter uitzien. Maak jezelf dus los van al die negatieve sfeer rondom je en geef je lichaam de positieve vibes die het nodig heeft.

2

Stop met jezelf te vergelijk met de magere modellen uit de boekjes
Deze foto’s zijn meestal bewerkt en deze beroemdheden betalen duizenden euro’s voor personal trainers, koks en fitnesstoestellen. Kijk naar foto’s van jezelf en geef jezelf complimentjes over de delen die jij of andere mensen wel graag zien.

Probeer niet te klagen
“Zij is dunner dan mij” werkt nooit motiverend. Het is geen wedstrijd en geen enkel lichaam is identiek. Door jezelf te vergelijken en de put in te duwen, zal je geen kilo’s verliezen. Integendeel, je raakt gedemotiveerd en je geeft vaker op.


Error: Your Requested widget " enhancedtextwidget-3" is not in the widget list.
 • [do_widget_area sidebar-1]
  • [do_widget id="search-2"]
  • [do_widget id="text-2"]
  • [do_widget id="sociallyviral_recent_posts_widget-2"]
 • [do_widget_area widgets_for_shortcodes]
  • [do_widget id="enhancedtextwidget-3"]
  • [do_widget id="enhancedtextwidget-2"]
 • [do_widget_area wp_inactive_widgets]

  Hecht niet te veel belang aan dat nummer op de weegschaal
  De kilo’s zijn niet het meest betrouwbaar als je gezond en fit wilt worden. Spieren wegen meer dan vet en ook je lichaamsbouw bepaalt vaak waarom je meer weegt. Focus op de centimeters en meet jezelf in plaats van te wegen. Ook al voel je je ‘te dik’, blijf de dingen doen die je leuk vindt, zoals naar het strand gaan of gaan zwemmen. Je hoeft niets te missen omdat je op dieet bent. Stress is 1 van de grootste oorzaken van een mislukt dieet. Door je te amuseren kan je zelfs extra kilo’s verliezen.

  Denk niet dat dun zijn gelijk is aan populair zijn
  Iedereen heeft een andere lichaamsvorm en je vrienden en familie zien je graag voor wie je bent, niet voor hoe je eruitziet. Jij gaat toch ook niet alleen om met super magere mensen? Probeer niet te veel te tillen aan wat andere mensen ‘zouden kunnen denken’ over jou. Zorg dat je van jezelf houdt en de rest zal automatisch volgen.

  Pin It on Pinterest

  Share This