Producten

Onmisbaar keukengerei voor elke gezonde foodie

Of je nu gaat voor de vitaminerijke smoothies of de proteïnerijke broodjes, met de juiste keukentoestellen maak je je heerlijke maaltijden veel sneller en nog lekkerder. Hieronder vind je een lijst van de 4 toestellen die je tijd zullen besparen en je dieet sowieso zullen redden!

1

1. Een blender mag niet ontbreken. Je kan er zowat alles mee maken. Je kan je favoriete smoothie snel mixen, een proteïneshake klaarmaken voor mee te nemen naar de fitness of een lekker koud soepje te maken.

2. Een grill zal je zeker nooit teleurstellen en je lichaam zal je dankbaar zijn. Kip, steak of zelfs vis zijn zo klaar door ze te grillen. Je neemt ook veel minder vet op omdat je niet kookt met olie of boter en terwijl je je stukje vlees of vis grilt, worden ook een hoop vetten uit je eten gehaald voor een gezonde maaltijd.

3. Een fruitpers is één van de beste investering die je kan maken als je op dieet bent. ’s Morgens start je je dag goed met een versgeperste fruitsapje en ’s middags stil je je honger met een glaasje pompelmoessap. De fruitpers maakt je dieet extra gezond omdat je zelf je fruit perst, zo heb je geen ongezonde supplementen binnen die vaak te vinden zijn in voorverpakte sapjes uit de supermarkt.


Error: Your Requested widget " enhancedtextwidget-3" is not in the widget list.
 • [do_widget_area sidebar-1]
  • [do_widget id="search-2"]
  • [do_widget id="text-2"]
  • [do_widget id="sociallyviral_recent_posts_widget-2"]
 • [do_widget_area widgets_for_shortcodes]
  • [do_widget id="enhancedtextwidget-3"]
  • [do_widget id="enhancedtextwidget-2"]
 • [do_widget_area wp_inactive_widgets]

  4. Een stomer zorgt dat je groentjes niet alleen minder calorieën bevatten, de stomer haalt ook het meest uit de vezels van je groenten en tegelijkertijd worden de essentiële vitaminen en mineralen behouden. Al de beste voedingsstoffen worden behouden met je stomer, wat niet het geval is als je groenten kookt, bakt of frituurt.
  Als je op zoek bent naar de gezonde alternatieven, denk dan eens na over eten met Chinese stokjes (zo eet je minder omdat het moeilijke is om te eten), vul ijsblokbakjes met (zelf geperste) sapjes voor een heerlijk gezonde snack of snij je fruit in schijfjes om je portie fruit op een leuke manier op te eten.

  Pin It on Pinterest

  Share This