Gewichtsverlies

Het paleo-dieet : wat en hoe?

2015 was hét jaar van het paleo-dieet. Alle beroemheden spraken erover en veel mensen hebben het dieet uitgetest. De meerderheid en ook vele dieetexperts zijn laaiend enthousiast omdat het één van de gezondste en meest efficiënte diëten zou zijn. Het is namelijk de enige afslankmethode op basis van je genetica. Dit moderne dieet is ontstaan door de vele onderzoeken in biologie, chemie, optologie en dermatologie. Wetenschappers stellen dat onze moderne eetgewoontes, die bestaan uit koolhydraten, suiker en vet, de grondslag zijn van de vele ziektes die onze maatschappij teisteren zoals diabetes, alzheimer, hartziektes, obesitas, kanker, depressie en onvruchtbaarheid. Reden te meer om het gezondste dieet ooit uit te proberen .

Het paleo-dieet wat en hoe

Wat mag je eten tijdens het paleo-dieet ?
Magere eiwitten of proteïnen : deze producten stimuleren je spiermassa, versterken je beenderen en verbeteren je immuunsysteem. Eiwitten geven je ook een gevuld gevoel tussen maaltijden door.
Fruit en groenten : dit maakt natuurlijk deel uit van elk dieet omdat deze producten zo rijk zijn aan antioxidanten, vitaminen en mineralen, wat zorgt voor een kleinere kans op ziektes zoals kanker, diabetes en neurologische achteruitgang.


Error: Your Requested widget " enhancedtextwidget-3" is not in the widget list.
 • [do_widget_area sidebar-1]
  • [do_widget id="search-2"]
  • [do_widget id="text-2"]
  • [do_widget id="sociallyviral_recent_posts_widget-2"]
 • [do_widget_area widgets_for_shortcodes]
  • [do_widget id="enhancedtextwidget-3"]
  • [do_widget id="enhancedtextwidget-2"]
 • [do_widget_area wp_inactive_widgets]

  Gezonde vetten : kies voor noten, zaden, avocado, olijfolie, vissenolie en vee dat gras-gevoerd werd. Omega-3 vetten verlagen drastisch de aanleidingen voor obesitas, kanker, diabetes, etc.
  Verzadigde vetten worden in de media afgeschilderd als de boosdoeners omdat deze zich meer en meer bevinden in het voedsel van het vee en daardoor ook in onze voedingsopname voorkomen. Wilde dieren hebben opmerkelijk minder verzadigde vetten en tegelijk meer heilzame omega-3 vetten in hun systeem tegenover het vee dat graan gevoederd werd.

  Er zijn vele gezondheidsvoordelen aan het paleo-dieet. Je bloedwaarden verbeteren, er treedt gewichtsverlies op en er wordt vaak verminderde pijn ervaren bij mensen met een auto-immuun ziekte. Dit dieet focust op het verwijderen van voedingswaren die een duidelijk negatief effect hebben op onze gezondheid zoals granen, peulvruchten en zuivel en voegt producten toe met een hogere hoeveelheid mineralen, vitaminen en antioxidanten. Zo simpel kan het zijn !

  Pin It on Pinterest

  Share This