Producten

Slank met een pil?

Dromen we niet allemaal van dat ene pilletje waardoor je op 1 dag plots vijf kilo minder weegt? Jammer genoeg bestaan dat soort pil (nog) niet. Toch zijn er een aantal afslankingsproducten op de markt die de vetverbranding in een extra versnelling zetten en het hongergevoel doen verdwijnen! In dit artikel gaan we dieper in op aantal goede (en bewezen) afslankingsproducten.

Slank met een pil
#5: Chitosan
Chitosan wordt gemaakt van chitini, een stofje dat afkomstig is uit de ‘exoskeletten’ van krabben, garnalen en insecten. Het product zou een positief effect hebben op je cholesterolgehalte, en nog belangrijker, op je ‘vetgehalte’. Chitosan bindt vetten in de maag en de darmen waardoor ze dus niet meer aangezet kunnen worden door het lichaam.
#4: Visolie
Visolie is geraffineerde olie (afkomstig uit vis) dat Omega 3 bevat. Deze vetzuren beschermen ons tegen hart- en vaatziekten, zijn goed voor de hersenen en houden lichaam en geest jong. Bovendien geeft dit product ook de verbranding van vetcellen een impuls.


Error: Your Requested widget " enhancedtextwidget-3" is not in the widget list.
 • [do_widget_area sidebar-1]
  • [do_widget id="search-2"]
  • [do_widget id="text-2"]
  • [do_widget id="sociallyviral_recent_posts_widget-2"]
 • [do_widget_area widgets_for_shortcodes]
  • [do_widget id="enhancedtextwidget-3"]
  • [do_widget id="enhancedtextwidget-2"]
 • [do_widget_area wp_inactive_widgets]

  #3: Groene thee
  Dankzij de vele antioxidanten die in thee zitten, krimpen de vetcellen. Thee remt ook het hongergevoel af en werkt het best als men het drinkt tijdens de maaltijd.
  #2: Genconjugeerd linolzuur
  Dit vetzuur komt vooral voor in zuivelproducten en rundvlees en versnelt het vetverbrandingsproces. Het kan ook een hulpmiddel zijn om tijdens schransperiodes of vakanties slank te blijven.
  #1: L-Carnitine
  L-Carnitine is een aminozuur dat in de lever wordt aangemaakt. Het transporteert vetcellen waardoor ze verbrand worden. Het komt voornamelijk voor in dierlijke producten (met name in rood vlees).

  Pin It on Pinterest

  Share This