Gewichtsverlies, Lifestyle

Soorten diëten en tips van je favoriete sterren

Angelina Jolie, Beyoncé en Victoria Beckham verschijnen telkens op de rode loper in de strakste jurkjes en zonder 1 grammetje  vet te veel, zonder zwembandjes en slanke benen. Je vraagt je vaak af hoe ze dit in godsnaam doen om strak en fit te blijven ondanks hun drukke leven. Stop met jaloers zijn want hier zijn de antwoorden. Om de haverklap komen er nieuwe food trends  en afslankmethodes bij in Hollywood. Wij hebben de beste diëten op een rijtje gezet voor jou.

Beyoncé
Beyoncé zweert bij het 22-dagen vegan-dieet. Hierbij eet je voornamelijk veganistische maaltijden dus eten dat voornamelijk plantaardig is. Deze eetstijl is gebaseerd op de gedachte dat het je vaak 21 dagen kost om een (slechte) gewoonte te doorbreken. Je kan 1 tot 3 maaltijden per dag eten die gemakkelijk te maken zijn met ingrediënten zoals bonen, erwten, champignons, wortelen, noedels, avocado, pijnboompitten, etc. Veel groenten is dus de boodschap !

Soorten diëten en tips van je favoriete sterren

Angelina Jolie
De prachtige Angelina Jolie blijft ultraslank dankzij een eeuwenoud granendieet. Bij elke maaltijd of snack voeg je granen, zaden en noten toe (zoals quinoa, chia zaadjes, boekweit of gierst). Niet alleen geeft het je een voller gevoel na de maaltijd (geen zin in tussendoortjes ! ) maar er zijn nog extra voordelen zoals glanzend en gezond haar en een blakende huid.

Victoria Beckham
Onze favoriete ex-Spice Girl, Victoria ‘Posh’ Beckham is fan van het Alkaline Dieet of het zuur-base dieet. Het dieet is rijk aan fruit en groenten waardoor je een verminderde zuur-opname hebt. Voedingswaren zoals pasta, melk, vlees en vis bevatten namelijk veel zuur waardoor je pH waarde niet stabiel blijft (een gezonde pH waarde ligt tussen de 7,35 en 7,45). Je kan online tegenwoordig de pH-waarde opzoeken van alles wat je eet en daardoor letten op je zuurbalans. Om maar een voorbeeld te geven : granen, rijst, Parmezaan, yoghurt, vis of kikkererwten hebben een(te) hoge zuurtegraad. Etenswaren met een alkalische of lagere zuurbalans zijn dan bv. Amandelen, aardappelen, bieten, paprika, wortelen, dadels, abrikozen  en limoenen. Je houdt je het best aan een 60%-80% alkaliserende voeding en de resterende procenten verzurende voeding. Als je te veel producten een met een hoge zuurbalans ben je veer meer vatbaar voor ziektes en overgewicht.


Error: Your Requested widget " enhancedtextwidget-3" is not in the widget list.
 • [do_widget_area sidebar-1]
  • [do_widget id="search-2"]
  • [do_widget id="text-2"]
  • [do_widget id="sociallyviral_recent_posts_widget-2"]
 • [do_widget_area widgets_for_shortcodes]
  • [do_widget id="enhancedtextwidget-3"]
  • [do_widget id="enhancedtextwidget-2"]
 • [do_widget_area wp_inactive_widgets]

  Katy Perry
  Zangeres Katy Perry houdt zich aan het champignon-dieet. 14 dagen aan een stuk eet ze lunch of avondeten met champignons. Deze etensstijl is perfect om overtollig vet te zien verdwijnen van je probleemzones zoals je buik en billen en tegelijk behoud je je vrouwelijke figuur want het dieet heeft geen effect op je boezem.

  Pin It on Pinterest

  Share This