Voeding

Dit trendy dieet moedigt wijn drinken en chocolade eten aan.

Elk dieet dat ons toelaat om chocolade te eten en wijn te drinken krijgt onmiddellijk onze aandacht, maar we staan er vaak ook sceptisch tegenover. Dat is waarom het Sirt Food Diet (een dieet op basis van wijn en chocolade) heel veel aandacht trekt. Sirtfoods zijn voedingsproducten die rijk zijn aan nutriënten. De bedoeling van het dieet is dat je meer producten eet die “sirtuins” , een soort proteïne, bevatten. De focus bij dit dieet ligt dus op voeding, en niet op sporten of op het innemen van voedingssupplementen.

1
Wat staat er op het menu?
De voedingsproducten die op het menu staan zijn erg lekker en daarbovenop ook nog eens gezond. Appelen (meer vezels), citrusvruchten, bosbessen (veel vitaminen), groene thee, olijfolie, aardbeien, rode uien, rode wijn, donkere chocolade en koffie zullen voortaan op jouw menu staan.


Error: Your Requested widget " enhancedtextwidget-3" is not in the widget list.
 • [do_widget_area sidebar-1]
  • [do_widget id="search-2"]
  • [do_widget id="text-2"]
  • [do_widget id="sociallyviral_recent_posts_widget-2"]
 • [do_widget_area widgets_for_shortcodes]
  • [do_widget id="enhancedtextwidget-3"]
  • [do_widget id="enhancedtextwidget-2"]
 • [do_widget_area wp_inactive_widgets]

  Helaas kan je er niet zo veel van eten als je maar wil. Het dieet bestaat uit twee fases. In de beginfase, die één week duurt, mag je gedurende drie dagen niet meer dan 1000 calorieën innemen. De resterende vier dagen neem je slechts 1500 calorieën in. In deze fase eet je per dag twee maaltijden die rijk zijn aan sirtfoods en één of meerdere gezonde sirtfood drankjes. De tweede fase duurt twee weken en bereid je voor op je nieuwe levensstijl. Tijdens deze fase eet je per dag drie maaltijden die rijk zijn aan sirtfoods en één gezond sirtfood drankje.

  Werkt het echt?
  Het dieet werd natuurlijk uitvoerig getest, zowel op mensen als op proefdieren. Alle 40 testpersonen die meededen aan het onderzoek waren aan het einde van de week de beloofde drie kilo afgevallen, en bovendien hadden ze ook meer energie. Ook bij de dieren was een positief effect merkbaar. Hun levensduur steeg met ongeveer vijftien procent.

  Pin It on Pinterest

  Share This