Fitness

Val sneller af samen met een vriend(in)

Vaak ben je meer gemotiveerd om te gaan sporten als je had afgesproken met een vriend(in). Als je niet gaat stel je hem/haar namelijk teleur, en jezelf ook! Maar niet iedereen heeft nood aan een partners in crime om samen af te vallen. Lees daarom de volgende tips om uit te dokteren of jij iemand bent die een buddy kan gebruiken om aan je dieet te beginnen.µ

3

Als je het moeilijk vindt om gemotiveerd te blijven om gezond te eten of te sporten, kan je veel hebben aan een vriend(in) die samen met jou begint aan je dieet. Zo kan je een vaste dag in de week afspreken om samen te gaan sporten of boodschappen te doen. Plus, je zal je meer inhouden omdat je anders zal moeten opbiechten aan je vriend(in) dat je even niet zo gezond bezig was.

Als je je schuldig voelt na een vreetbui is je dieetbuddy de perfecte persoon om mee te gaan praten. Hij of zij weet wat je meemaakt en zal je sowieso meteen proberen op te beuren. Zo heb je constant iemand die je steunt, ook al zie je het even niet meer zitten.

Als je een echt competitiebeest bent, kan een parten ook een goed idee zijn. Elkaar steunen maar tegelijk ook wat gezonde rivaliteit komt je dieet alleen maar ten goede. Als je partner iets bereikt, is er een grote kans dat je hem of haar wilt bijhouden en zal je extra je best doen.

Als je op zoek bent naar nieuwe sociale contacten is het een goed idee om één of meerdere dieetvrienden te hebben. Je kan delen wat je hebt bereikt en zo ontdek je vaak nog nieuwe tips.

Als je je graag ook vermaakt terwijl je sport of dieet, is een partner er altijd voor je om mee te praten en te lachen. Je weet wat ze zeggen : de tijd gaat snel als je je amuseert!

Pin It on Pinterest

Share This