Gewichtsverlies, Producten

Vet verbranden met behulp van … folie

Dure spa- en welnesscentra en bepaalde fitnessen bieden het al aan ; ze verpakken buik, billen of bovenarmen in folie om zo sneller vet te verbranden. Ook je cellulitis en striae, of stretch marks, verminderen aanzienlijk. Niet alleen verlies je centimeters in de omtrek en kilo’s, het reinigt de poriën en verbetert de kwaliteit van je huid.

Omdat er vaak meerdere dure behandelingen nodig zijn om resultaat te bekomen,  tonen we je twee efficiënte manieren om dit thuis te proberen . Je kan dit uitproberen met huishoudfolie of aluminiumfolie.

Vet verbranden met behulp van … folie

 1. folie met honing

Verwarm een schepje honing en 1 eiwit in een kommetje en voeg daarna een paar druppels etherische olie toe. Tegenwoordig bestaan er verschillende geuren zoals citroen, limoen, appelsien of jojoba, een recente ontdekte struik waarvan de olie uit de zaden erg heilzaam is voor ons lichaam. Breng dit mengsel aan op de probleemzones zoals armen, dijen, billen of buik en wikkel ze redelijk strak in met folie. Doe warme kleren aan, ga neerliggen en bedek jezelf met een dekentje. Na een halfuurtje mag je alle folie verwijderen en neem je best een grondige douche zonder zeep.


Error: Your Requested widget " enhancedtextwidget-3" is not in the widget list.
 • [do_widget_area sidebar-1]
  • [do_widget id="search-2"]
  • [do_widget id="text-2"]
  • [do_widget id="sociallyviral_recent_posts_widget-2"]
 • [do_widget_area widgets_for_shortcodes]
  • [do_widget id="enhancedtextwidget-3"]
  • [do_widget id="enhancedtextwidget-2"]
 • [do_widget_area wp_inactive_widgets]
  1. folie met klei

  Klei is al vaak positief gebleken voor de huid. Het vermindert cellulitis, voorkomt rimpels en geeft je een zacht babyvelletje. Combineer de klei met een folie-inpaksessie en je verbrandt nog eens vet bovenop de voordelen van klei op je huid. Wat een meevaller ! Je gebruikt best blauwe klei. Verdun de klei met water en breng het goedje aan op de zones waar je wat centimeters wilt zien verdwijnen. Draag ook hier warme kleren en laat de klei drogen voor een goed uurtje.

  Als je deze methodes twee maal per week volhoudt, zal je al snel resultaat merken. Niet alleen wordt je huid zachter en egaler, het figuur waar je van droomt vormt zich opnieuw en in combinatie met regelmatig sporten kan je op 1 week  tot wel 3 kg afvallen.

  Pin It on Pinterest

  Share This