Producten

Vier producten die voor een opgeblazen buik zorgen

De meeste mensen die ontevreden zijn over hun gewicht en figuur, zijn het meest ontevreden over hun opgeblazen buik met een grote hoeveelheid buikvet. Ben jij ook ontevreden over je figuur en wil je jouw buik graag transformeren naar een platte buik zonder vet? Dan is het in ieder geval belangrijk om voedingsmiddelen en dranken te vermijden die voor een opgeblazen buik en meer buikvet zorgen. Welke producten dit zijn, lees je in dit artikel.

Vier producten die voor een opgeblazen buik zorgen

Frisdranken
Om frisdranken lekker zoet te maken, doen fabrikanten grote hoeveelheden suiker in hun dranken. Dit is misschien wel erg lekker, maar ook slecht voor de platte buik. Drink je vaak frisdrank, dan is het bijna onmogelijk om een platte buik te krijgen of een platte buik te houden. Daar komt nog bij dat frisdranken niet alleen veel suikers bevatten, maar ook worden geproduceerd met een specifiek stofje dat voor een opgeblazen gevoel zorgt op de korte termijn.

IJs
IJs is heerlijk, maar het is helaas niet goed voor de platte buik. In ijs zit namelijk niet alleen lactose (een natuurlijke stof uit koemelk die voor een groot deel uit vet en suikers bestaat), maar ook een groot aantal toegevoegde suikers. Natuurlijk mag je af en toe genieten van een lekker bakje ijs of een hoorntje met jouw favoriete smaak, maar doe dit niet dagelijks. Eet je veel ijs, dan is de kans namelijk klein dat je een platte buik zal krijgen.


Error: Your Requested widget " enhancedtextwidget-3" is not in the widget list.
 • [do_widget_area sidebar-1]
  • [do_widget id="search-2"]
  • [do_widget id="text-2"]
  • [do_widget id="sociallyviral_recent_posts_widget-2"]
 • [do_widget_area widgets_for_shortcodes]
  • [do_widget id="enhancedtextwidget-3"]
  • [do_widget id="enhancedtextwidget-2"]
 • [do_widget_area wp_inactive_widgets]

  Witte pasta
  In pasta zitten veel slechte koolhydraten. Slechte koolhydraten zijn koolhydraten die snel door het lichaam opgenomen worden en direct na het opnemen worden omgezet in vet. Daar komt nog bij dat je na het eten van slechte koolhydraten in bijvoorbeeld witte pasta weer snel trek hebt. En als je snel trek hebt, ben je sneller geneigd om een lekkere snack uit de koelkast te pakken. Kun je jouw favoriete pasta’s echt niet laten staan? Maak jouw pastagerechten dan klaar met volkoren pasta, want hier zitten goede koolhydraten in die voor energie zorgen.

  Alcoholische dranken
  Veel mensen houden er geen rekening mee, maar ook in alcohol zitten veel calorieēn. Daar komt nog bij dat de calorieën in alcohol niet gezond zijn voor het lichaam, maar helemaal geen doel dienen als de calorieën eenmaal zijn opgenomen. Het lichaam kan calorieën uit voedingsmiddelen nog gebruiken om energie uit te halen, maar de calorieën in alcohol zijn ‘leeg’. Dit betekent simpelweg dat je lichaam er niets aan heeft, maar dat je er wel dikker van wordt. Wil je een platte buik? Dan kun je beter zo min mogelijk alcohol drinken. Af en toe een glas is natuurlijk prima, maar dagelijks drinken zorgt voor een grote hoeveelheid buikvet.

  Pin It on Pinterest

  Share This