Gewichtsverlies

Voel je thuis in het paradijs

Een eiland. Voor velen van ons klinkt het als het ultieme paradijs. Een plek waar je je even helemaal op jezelf mag richten en waar je echt tot rust kan komen. Elk eiland op de wereld is weer anders; heeft zijn eigen vorm, klimaat en landschap. Maar wat ze allemaal met elkaar gemeen hebben is het gevoel even létterlijk afgesloten te zijn van de buitenwereld. En dat gevoel weten ze bij Eiland Wellness – B&B met oog voor detail over te brengen. Een oase van rust in een omgeving die op zichzelf al paradijselijk is; hier waren we naar op zoek. Er zijn dus veel redenen te bedenken waarom je deze mooie plek in het Oost-Vlaamse Wetteren zou willen bezoeken. Een romantisch weekendje samen, quality time met een vriend of vriendin, of juist even anoniem zijn en lekker de tijd voor jezelf nemen. Wat je reden ook is: het voelt hier comfortabel en als thuis.

B&B en Privé-Wellness Eiland
© Eiland.be

Vooraf
In aanloop naar zo’n heerlijk weekend begint de voorpret eigenlijk al bij het krijgen van een eerste indruk en het maken van een reservering. Elk ‘eiland’ heeft zijn eigen karakter en brengt je al direct helemaal in toepasselijke sferen. Paradijselijk en subtropisch of juist fris en rauw: in elke suite komt het eilandgevoel op een eigen manier naar voren. De doordachte inrichting zorgt ervoor dat je je écht waant op Key West, Ko Chang of misschien wat dichter bij huis: Texel. Hoe dan ook: het is lastig kiezen, maar eerlijk is eerlijk: is dat niet een luxe-probleem?

B&B en Privé-Wellness Eiland
© Eiland.be

Wellness
En over luxe gesproken: wanneer je tijdens je bezoek jezelf nog een beetje extra wil onderdompelen in weldaad, maar tegelijkertijd ook wil kunnen genieten van je privacy, kom je hier het beste van beiden tegen. Voor de wellnessfaciliteiten die Eiland biedt wil je gewoon echt even de tijd nemen. En waarom ook niet? Hier laat je het besef van tijd liever even helemaal los. Kies je voor een bubbelsessie in de jacuzzi (mét ‘bubbeltjeswijn’ wellicht?) of een duik in het binnenzwembad? Of neem een moment in de mildere infraroodcabine of de hete Finse sauna. Wil je ultiem ontspannen, werken aan je gezondheid of de sauna je laten helpen om gewicht te verliezen? Het maakt niet uit wat je doel is: Een wellnessbezoek is altijd een goed idee.
Wanneer je het beste uit je quality time wil halen, is het dan ook fijn om een overnachting op één van de eilanden te combineren met een wellness-arrangement. Het comfortabele hieraan is, dat je de faciliteiten van de wellness altijd voor jezelf hebt. Zeker als je niet zo bekend bent met de sauna voel je je hierdoor wellicht meer op je gemak. Leuk detail: voor een verrassende dimensie aan je sauna-beleving zijn de maandthema’s een aanrader.

B&B en Privé-Wellness Eiland
© Eiland.be

Bed ánd Breakfast
Eiland is een B&B, en staat natuurlijk voor Bed ánd Breakfast. Een heerlijk en uitgebreid ontbijt met lokale producten na een uitgeruste nacht is dan ook meer dan welkom. En al komt er een moment waarop je deze plek moet gaan verlaten: dat eiland-gevoel mag nog bést wat langer worden vastgehouden.

Pin It on Pinterest

Share This