Producten

Vragen en antwoorden voor slankere benen en billen

De meesten onder ons hebben wel al eens een sessie BBB gevolgd, of weten wel dat in de sportschool BBB-sessies centraal staan. Dat is ook logisch, wie wil er nu niet weten hoe je je buik benen en billen goed moet trainen. Wie wil er nu geen platte buik, strakke benen en een stevig kontje? In dit kort artikeltje beperken we ons tot de benen en de billen en geven we een antwoord op een aantal interessante en veelvoorkomende vragen.

Vragen en antwoorden voor slankere benen en billen
Wat kan ik doen om mijn benen en billen strakker en slanker te trainen?
Wat je het best kan doen, is je training in twee of drie gelijke delen verdelen, namelijk krachttraining, aerobics en stretching. Het geheim voor het verkrijgen van strakkere benen en billen is door te werken met lichtere gewichten. Het is dan wel de bedoeling dat je dezelfde oefeningen een aantal keer herhaalt. Intensief trainen met lichte gewichten is de boodschap voor jullie allemaal!


Error: Your Requested widget " enhancedtextwidget-3" is not in the widget list.
 • [do_widget_area sidebar-1]
  • [do_widget id="search-2"]
  • [do_widget id="text-2"]
  • [do_widget id="sociallyviral_recent_posts_widget-2"]
 • [do_widget_area widgets_for_shortcodes]
  • [do_widget id="enhancedtextwidget-3"]
  • [do_widget id="enhancedtextwidget-2"]
 • [do_widget_area wp_inactive_widgets]

  Ik wil dat alleen mijn benen en billen afvallen! Zijn hier gerichte oefeningen voor?
  Het is helaas niet mogelijk om “plaatselijk” af te vallen. Er is slechts 1 uitzondering op de regel, namelijk borstvoeding. Tijdens de periode waarin je borstvoeding geeft, maakt het lichaam bepaalde hormonen aan die de verbranding van vetcellen rond de heupen, billen en dijen stimuleren.
  Wat zijn de meest voorkomende fouten die ik niet moet maken als ik wil afvallen?
  Vermijd extreme diëten. Het is voornamelijk belangrijk om gezond te eten. Ook in de sportscholen wordt er te weinig en te weinig intensief getraind. Veel vrouwen denken dat ze van krachttraining groter en zwaarder worden. Dit is helemaal niet zo als je met lichte gewichten en met herhalingen werkt.

  Pin It on Pinterest

  Share This